Wat kan een online diëtist voor jou betekenen?

Vaak krijgen wij van familie en vrienden de vraag wat een online diëtist voor mensen kan betekenen. Natuurlijk geven wij advies over voeding, maar er is nog zoveel meer dat een online diëtist doet. In deze blog gaan wij uitleggen wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen, en wat de effecten daarvan zijn.

Advies over voeding van een online diëtist

Denk jij aan een diëtist, dan denk je al snel aan diëten, dit woord is voor veel mensen een negatieve associatie. Vaak wordt er gedacht dat je dan minder moet eten, verplicht sporten en dingen eten die je niet lekker vindt. Dat is natuurlijk zonde, volgens ons gaat draait het daar ook niet om.

Een online diëtist geeft je voedingsadvies zodat jij voor een gezonder leven kan gaan, en dit kan ook zonder al de dingen die jij lekker vindt te moeten laten staan.

Voedingsadvies van diëtisten bij aandoeningen

Bij een aandoening zoals een eetstoornis, diabetes, hoge bloeddruk of ziektes als kanker, is het nog belangrijker om goed op je voedingsinname te letten. Hiermee kan een online diëtist jou ook helpen. Vanuit huis werken aan je gezondheid is voor deze groep mensen vaak erg prettig, dit scheelt een hoop inspanning en reisbewegingen.

Veranderingen maken in je eetpatroon

We kennen het allemaal, overdag vrij weinig eten en ‘s avonds veel eten om het te compenseren. Of eet jij bijna geen groente? je eetpatroon heeft erg veel invloed op je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Het doorbreken van patronen is natuurlijk erg lastig en een gewoonte loslaten is natuurlijk niet niks.

Een online diëtist kan je helpen met het doorbreken van je eetpatronen. Met onze tips ga jij rustig aan de slag met een gezonder en nieuw eetpatroon. Hierdoor ga jij merken dat je het beter volhoud, en maak jij het jezelf een stuk makkelijker.

Hulp bij afvallen met een online diëtist

Niet lekker in je vel zitten over je lichaam kan grote gevolgen hebben. Overgewicht is natuurlijk ook niet goed voor je hart, gewrichten en natuurlijk het plezier in je leven. Dit willen we voorkomen. Met een online diëtist kun jij een ommekeer maken naar een gezond leven zonder overgewicht, en je hoeft niet langs te komen bij de kliniek, alles kan vanaf thuis.

Bij profitt geloven we niet in een ‘quick fix’. Even afvallen of je eetpatroon tijdelijk aanpassen voor snelle resultaten werkt niet. Een leefstijlverandering zorgt voor meer positieve punten, denk aan gedragsverandering en een blijvend resultaat. Wil jij een positieve verandering maken in je leven? Laten we dan een vrijblijvend adviesgesprek inplannen.