Een van de reden om een huis te kopen aan de Costa del Sol

Er zijn veel verschillende redenen waarom je een huis wil kopen in Spanje. Denk aan de gastvrije mensen, mooie muziek, het geweldige eten en het lekkere klimaat. Wanneer je een huis wil kopen in Spanje zijn er veel verschillende plekken waar je dit kunt doen natuurlijk. Een van die plekken is de Costa del Sol. Deze kust heeft veel te bieden voor een geweldige tijd maar 1 ding springt er toch wel uit: Het geweldige eten! Daarom ga ik hier een paar van de leukste restaurantjes op een rijtje zetten.

La bottega Food en wijn

Wanneer je in Nerja bent wat al bekend staat om een gezellig centrum en de leuke strandjes waar je lekker een dag door kunt brengen. Dan is het ook aan te raden om even een bezoek te brengen aan dit restaurant. Het is gevestigd aan een leuk plein genaamd het ‘’krabplein’’. Ze zijn hier gespecialiseerd in Italiaans eten met een Spaans tintje.

Ibiza Style Bar

Op enkele meters van het strand ligt dit restaurant met heerlijk eten gemaakt op een Green egg barbecue. Het is aan te raden om hier veel verschillende gerechten te delen met het gezelschap waar mee je bent wan je wil niks missen. En het mooiste van alles is dat je er zo na een stranddag naar toe kan lopen.

El Gato Lounge

Wil je echt genieten van de Spaanse cultuur? Dan zit je goed bij el Gato in Torremolinos. Hier heben ze heerlijke tapas gerechten en sangria waarmee je kunt genieten van een uitzicht over de zee. Ook ligt het aan de boulevard wat heel gezellig is om na de tijd over heen te wandelen en een beetje uit te buiken van al dat lekkers wat je gehad hebt.